torsdag 31 maj 2012

12 tags of 2012 - Maj

Oj oj nu är jag verkligen ute i sista stund med tagen för Maj, men här nedan ser ni min version av den. Här kan ni se hur Tim Holtz gjorde sin.
Trådrullarna är gjorda av en bit papper som jag snurrat ihop och sedan virat sytråd runt.
Galgen har jag gjort av en bit ståltråd. Stommen till klänningen är gjord från en cirkel utstansad från en scallop die, som sedan formats till en klänning.Har torrembossat kläningen och sedan chalkat den och satt på ett lager svart tyll.

måndag 14 maj 2012

Grattiskort

Ett grattiskort med annorlunda vikning som är gjord efter en mall som jag lånat.


fredag 11 maj 2012

En box

På beställning har jag gjort denna box som har utfallande sidor när man lyfter av locket.


lördag 5 maj 2012

Boys toys

Ett kort till en kille på dryga 40 som älskar att meka bilar, mc osv :-)


torsdag 3 maj 2012

tisdag 1 maj 2012

Skokartong

När jag var in i en skoaffär för ett tag sen stod det tomma skokartonger som kunderna fick ta. Jag hade väldigt svårt att låta bli att ta hem de fyra som fanns stora öljetter i, de kunde man väl scrappa? ;-) Nu har jag iallafall klätt in dem med Maja Design papper som jag köpte minst tre av i början av min scrapkarriär eftersom jag då trodde att jag skulle göra såå mååånga layouter ... Jag har inte dekorerat dem med något mer, tycker att det kan vara skönt om det inte blir så "rörigt" på hyllan där de ska stå, men vi får väl se ... Nu fick jag istället problem med de vita Ikea lådorna på hyllan, nu ser de ganska tråkiga ut ... ja, ja, jag får väl "piffa" upp dem vid tillfälle :-)